Ilmainen toimitus alkaen 150 €*
Ilmainen palautus 100 päivän sisällä

AssosDyora RS Bib Shorts S9 - Pyöräilyhousut - Naiset

199,90 €
219,90 €-9%
sis. 24% alv

Säästä 5 % ostaessasi 2 tuotetta, ilman vähimmäishankintaa, koodilla Fall5.

Lisätietoja
Ilmainen toimitusTo. 31 Lok. - La. 02 Mar.
Ilmainen palautus 100 päivän sisällä
Hiilineutraali
Tarvitsetko apua?Pyydä apua hardguides-oppailtamme!
BlandineTuoteasiantuntija

Dyora RS Bib Shorts S9 on naisten pyöräilyhousut merkiltä Assos, suunniteltu pyöräilijöille, jotka etsivät huippusuorituskykyä pyöräilyssä. Ergonominen A-Lock-rakenne, joka on mukava ja joustava, yhdistettynä Type.441-materiaaliin, joka myötäilee kehoa puristamatta ja kestää hankausta, Dyora RS Bib Shorts S9 takaa mukavuuden, kestävyyden ja keveyden koko aktiviteetin ajan. Ergobox-leikkaus ja Rollbar-olkaimet pitävät pehmusteen paikallaan, vaikka liikut satulassa tai nouset seisomaan siirtääksesi painoa, ja malli mukautuu täydellisesti kehoosi.

  • Materiaalit: 80 % polyamidia - 20 % elastaania
  • Puristusmateriaali: Type.441, hankausta kestävä, kevyt ja vahva
  • Materiaalin ominaisuudet: joustava, kuivuu nopeasti, hajua estävä, hengittävä
  • UV-suoja: UPF 50+
  • Pehmuste: Dyora RS
  • Leikkaus: Ergobox, istuva
  • Zerowaist-vyötärö, liimattu ulkopuolelta optimaalisen mukavuuden takaamiseksi
  • A-Lock ergonomiset olkaimet, joissa sisäpuolella tarttuvaa hiilikuitua joustavuuden, elastisuuden ja mukavuuden takaamiseksi
  • Joustavat lahkeensuut

Type.441-kangas: patentoitu pyöreä neulos 40 langalla tuumaa kohden, joka takaa tuen puristuksella ja mukavuuden joustavuudella. 200 g/m², kosteuden siirto, OdorControl antibakteerinen käsittely, heijastaa auringon säteilyä, hyvä kestävyys. A-Lock: parempi vakaus, estää pehmusteen tahattoman liikkumisen, mukaan lukien Rollbar-rakenne, jossa olkainten pohja on liikkuva ja Ergobox-kehys takaa pehmusteen vakauden. Rollbar: olkaimet toimivat pehmusteen vakauttajina ja kompensoivat kehon ja painon siirtymistä kaarteissa tai polkiessa. Olkaimet on ommeltu lähelle pehmustetta ja alaselkään. Näiden kahden kiinnityspisteen välillä ne reagoivat vaihtelevasti kehon liikkeisiin ja painonsiirtoihin, jotta pehmuste pysyy paikallaan. Zerowaist: liimatut saumat takaavat pehmeän siirtymän kehon ja materiaalin välillä. Enemmän mukavuutta, vähemmän painetta. Goldengate: pehmuste on ommeltu vain muutamista kohdista. Tämä vähentää saumojen aiheuttamaa hankausta ja lisää mukavuutta. Dyora RS: antibakteerinen mikrokuitupäällinen harmaassa basaltin värissä 3D. Tämä kevyt ja iskunvaimentava vaahto, jossa on avoimet huokoset, palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa ja täyttää vapaan tilan aina, kun vaihdat asentoa ja siirrät painoa satulassa. 3D waffle superAir microShock rei'itetty ja patentoitu kolmikerroksinen vaahto lisää hengittävyyttä ja vähentää tarpeetonta painoa. Pehmusteen pinta-ala on pienempi kuin edeltäjä Uma, mikä säästää tilaa. Ergobox: Neliömäinen muotoilu, joka kehystää pehmusteen takaosan, lisää myös vakautta.

Tekniset tiedot

Suositellaan henkilöllePyöräily
TyyliNaiset
Tuotteen nimiDYORA RS Bib Shorts S9
JoustavaKyllä
LeikkausMukautettu
TyyppiPyöräilyhousut
Materiaalit80 % polyamidi - 20 % elastaani
Tarvitsetko apua?Pyydä apua hardguides-oppailtamme!
BlandineTuoteasiantuntija

0.0 / 5 0Mielipide

Mielipide0
Erinomainen
NaN %
Hyvä
NaN %
Keskitasoinen
NaN %
Välttävä
NaN %
Huono
NaN %

Tarvitsetko apua

Esitä kysymys
(Kirjaudu sisään kysyäksesi kysymyksen)