Lohta ja sieniä risotto, jonka on valmistanut Forestia, on itsekuumeneva ruokalaji, joka on täydellinen ottaa mukaan kaikkiin vaellusseikkailuihisi. Sen nerokkaan itsekuumeneva pussin ansiosta et tarvitse retkikeitintä ruoan valmistamiseen. Voit näin nauttia herkullisesta lohta ja sieniä risottosta, joka antaa sinulle voimia uusiin seikkailuihin. Lohta ja sieniä risotto on täydellinen steriloitu ruokalaji, joka on väriaineeton, ilman keinotekoisia aromeja, GMO-vapaa ja säilöntäaineeton. Nauti kotona valmistetusta herkullisesta ateriasta lohta ja sieniä risotton ansiosta, jonka on valmistanut Forestia!
- Ainesosat: Pitkäjyväinen ja villiriisi, vesi, lohi (10%), porcini-sienet (10%), kerma, voi, muunneltu tärkkelys, suola, esipaistetut sipulit, kalaaromi, maitoproteiinit, emulgointiaine (E472e), stabilointiaine (E415), pippuri
- Nettopaino: 350 g
- Allergeenit: saattaa sisältää gluteenin jäämiä
- Koostumus per 100 g:
- Energia-arvo: 91 Kcal
- Rasva: 3,3 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1,8 g
- Hiilihydraatit: 11,7 g
- joista sokereita: 0,5 g
- Ravintokuitu: 1,6 g
- Proteiini: 4,4 g
- Suola: 0,8 g
- Koostumus per tuote:
- Energia-arvo: 318,5 Kcal
- Rasva: 11,6 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 6,3 g
- Hiilihydraatit: 41 g
- joista sokereita: 1,8 g
- Ravintokuitu: 5,6 g
- Proteiini: 15,4 g
- Suola: 2,8 g
- Valmistusohje:
- 1. Avaa itsekuumeneva pussi repimällä lovesta A ja aseta avaamaton valmisruoka sisään.
- 2. Täytä pussi vedellä alareunassa olevaan viivaan asti.
- 3. Taita itsekuumeneva pussi ja paina sormilla pitkin taitosta sulkeaksesi sen tiiviisti.
- 4. Aseta itsekuumeneva pussi hieman kallistetulle pinnalle (katso ympärillesi, mahdollisuuksia on monia).
- 5. Muutamassa sekunnissa höyry alkaa purkautua. Kaikki on kunnossa! Odota 12 minuuttia ja poista sitten ruoka repimällä lovesta B.
- 6. Varo! Itsekuumeneva pussi ja kotelo ovat erittäin kuumia. Käsittele varovasti, ettet polta itseäsi ja... Hyvää ruokahalua!