Madras-kana ja riisi, jonka on pakannut Forestia, on itsekuumeneva ateria, joka on ihanteellinen ottaa mukaan vaelluksille. Kiitos sen nerokkaan itsekuumenevan pussin järjestelmän, et tarvitse sytyttää retkikeitintä ruoan valmistamiseksi. Voit nauttia herkullisesta Madras-kanasta ja riisistä, maustettuna currylla, joka antaa sinulle energiaa uusiin seikkailuihin. Madras-kana ja riisi on täysi steriloitu ateria, ilman väriaineita, keinotekoisia aromeja, ilman GMO:ta ja ilman säilöntäaineita. Nauti herkullisesta ateriasta, aivan kuin kotona tehtyä, Forestian Madras-kana ja riisi!
- Ainesosat: Kastike (36%) [vesi, kookosmaito, auringonkukkaöljy, curry (6,5%) (Sisältää selleriä ja sinappia), suola, maissitärkkelys, oregano, kurkuma, cayennepippuri ja valkopippuri], kana (29%), pitkäjyväinen ja villiriisi (29%) ja rusinat (6%)
- Nettopaino: 350 g
- Bruttopaino: 363 g
- Allergeenit: sinappi, voi sisältää jäämiä gluteenista ja sulfiiteista
- Ravintosisältö per 100 g:
Energiasisältö: 134 Kcal
Energiasisältö: 563 Kj
Proteiinit: 8,2 g
Hiilihydraatit: 14,5 g
Rasvat: 5,3 g
- Valmistusohje:
- 1. Avaa itsekuumeneva pussi repäisemällä lovesta A ja aseta avaamaton valmisateria pussiin.
- 2. Täytä pussi vedellä alareunassa olevaan merkkiviivaan asti.
- 3. Taita itsekuumeneva pussi ja paina sormilla tiukasti taitosta sulkeaksesi sen kunnolla.
- 4. Aseta itsekuumeneva pussi hieman kaltevalle pinnalle (katso ympärillesi, mahdollisuuksia on paljon).
- 5. Muutaman sekunnin kuluttua höyry alkaa paeta. Kaikki on kunnossa! Odota 12 minuuttia ja poista sitten ateria repäisemällä lovesta B.
- 6. Varo! Itsekuumeneva pussi ja tasku ovat erittäin kuumia. Käsittele niitä varovasti, jotta et polta itseäsi ja... Hyvää ruokahalua!